GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Våra elavtal

Det ska vara enkelt med el. Det viktigaste är att den kommer, att den är billig och att du alltid får den hjälp du behöver. Därför har vi inte ett stort utbud av olika elavtal och upplägg som du kan välja mellan. Hos oss får du El utan Påslag, helt enkelt, och kan sen välja tilläggstjänster som passar just dig och ditt hushåll.

El utan påslag

Vad betyder egentligen El utan Påslag? Jo, att vi inte lägger något påslag på det pris vi köper elen för från den nordiska elbörsen Nord Pool. Det enda som tillkommer är en låg, fast månadskostnad.

Läs mer om El utan Påslag.

Tilläggstjänster

Vi erbjuder idag tre olika tilläggstjänster: Bra miljöval, Trippelgaranti och Vintertrygg. De är utformade för att göra det så enkelt som möjligt för dig att bara betala för det som är viktigast för dig.

Läs mer om våra tilläggstjänster.

Autogiro, e-faktura - eller både och?

Det ska som sagt vara enkelt med el. Och vad kan vara enklare än att räkningarna betalas med automatik varje månad? Med autogiro och e-faktura går betalningarna smidigt och du behöver inte oroa dig för att missa en räkning om du är bortrest.

Både autogiro och e-faktura skaffar du lättast genom din internetbank där du hittar SverigesEnergi i listan över betalningsmottagare. Du kan också fylla i och signera en autogiroblankett som du skickar in till oss.

 

RÄKNA UT DITT NYA ELPRIS!

Vi håller det enkelt. Du betalar spotpris för elen och en låg fast månadskostnad . Det är inte mer komplicerat än så.

EL FRÅN
180 KR/MÅN

Räknat på årsförbrukning 2000 kWh (elområde 3)