GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Innesäljare

SverigesEnergi är i en stark utvecklings- och tillväxtfas och motorn i den processen är vår försäljningsorganisation. Därför vill vi nu stärka upp med drivna innesäljare som vill jobba på en rolig och utvecklande arbetsplats.

Som säljare på SverigesEnergi använder du telefonen som främsta verktyg när du kontaktar både befintliga och nya kunder. Vi värnar om våra säljare och du får kontinuerliga utbildningar och löpande coachning för att ständigt utveckla dig själv och våra produkter.

Vi är glada och stolta över att vårt interna säljteam har kul både på och utanför jobbet. Vi arrangerar ofta grupptävlingar där hela teamet får möjlighet att tillsammans fira segrar genom olika gruppaktiviteter. Vi anordnar också individuella tävlingar som en extra morot för dig som är tävlingsinriktad.

Vad vi söker

Vi tror att du är en driven och resultatinriktad person, som gillar att ta kontakt med nya människor. Du är förtroendeingivande och bra på att föra ett övertygande argument och bemöter frågor på ett tålmodigt och pedagogiskt sätt. Kundnöjdhet är viktigt för oss på SverigesEnergi och vi tror att du uppskattar att både få och ge god service. 

Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande branscher är meriterande, men inget krav. Det viktigaste för oss är hur du är som person och hur du tacklar utmaningar. 

Vad vi erbjuder

En konkurrenskraftig grundlön, samt provision med goda förtjänstmöjligheter. Du blir en del av Sveriges kanske bästa försäljningsorganisation och ett glatt gäng som har kul både på och utanför jobbet.

Några färdigheter som du kommer att utveckla är din kommunikationsförmåga, din sociala kompetens och ditt självförtroende. Du får också möjlighet till karriär inom såväl SverigesEnergi som hela Hafslund Marked AS. Vi sitter i fina lokaler i Hornstull.

Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Arbetstider: Mån-tors 08.15-17.15, fre 08.15-16.00
Kontaktperson: Johanna Lönander

Skicka din ansökan, eller eventuella frågor om tjänsten, med rubriken ”Innesäljare” till johanna.lonander@sverigesenergi.se.

Fler tjänster