GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Inhouse Account Manager

SverigesEnergi är inne i en mycket spännande tillväxtfas och söker nu dig som vill vara en drivande motor på den resan. Som Inhouse Account Manager ingår du i vår företagsförsäljning och ansvarar för nyförsäljning mot små och medelstora företag. Med stöd av vår analysavdelning säljer du SverigesEnergis förmånliga elavtal och tjänster till företag.

Vi söker dig som ser en karriär inom försäljning och som sporras av tanken på utveckling inom en stor nordisk koncern på uppgång. Hos oss får du ansvar för en egen portfölj av potentiella kunder och arbetar med stöd av ett modernt CRM-system för att sätta affärer per telefon. Du kommer att vara en del av ett drivet försäljningsteam som rapporterar till Sales Manager Inhouse Business.

Vad vi söker

Vi tror att du har ett energiskt affärsmannaskap, kombinerat med erfarenhet av en jämförbar roll med dokumenterade försäljningsresultat. Gärna ifrån en liknande bransch inom B2B, t ex telekom, kommunikation eller försäkring. Du har förmågan att göra en snabb bedömning och koppla ihop kundens behov med en energilösning som är bättre än den han/hon har idag.

För att lyckas i rollen behöver du vara en säljdriven och alert person, som gillar att fokusera på resultat och snabba affärer. Det är viktigt att du är van att arbeta självständigt och målmedvetet. Du är snabb och kreativ i tanken och har goda förhandlings- och kommunikationsförmågor. Samtidigt tror vi att du är öppen och lyhörd för frågor och invändningar.

Vad vi erbjuder

- En konkurrenskraftig grundlön, samt provision med goda förtjänstmöjligheter
- Möjligheter till egen utveckling och karriär inom såväl SverigesEnergi som hela koncernen
- En plats i ett säljdrivet team
- Möjligheten att bygga upp en nordisk verksamhet
- Möjlighet att jobba med stora varumärken
- Fina, nya lokaler i Hornstull.

Ansök nu: Skicka ditt CV samt personligt brev till alex.lindberg@sverigesenergi.se, märk din ansökan med rubriken ”Inhouse Account Manager”.

 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

 

Fler tjänster