GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

SverigesEnergi + Göta Energi

 

Vad innebär sammanslagningen för mig som kund?

Du som kund kan känna dig trygg i att ditt fördelaktiga elavtal fortsätter att gälla utan någon förändring av avtalsvillkoren. Det enda som händer är att ditt avtal automatiskt går över till Göta Energi den 1 december, utan att du behöver göra någonting. Luta dig tillbaka, så ser vi till att din el levereras lika tryggt och säkert hem till dig som tidigare.

Vad händer med fakturorna?

Du behöver inte göra någonting – dina fakturor får du precis som vanligt.

Du som idag får din elleverans från SverigesEnegi  får den 1 december Göta Energi som elleverantör. Din första faktura från Göta Energi landar hos dig i januari och efter det faktureras du en gång i månaden för din elförbrukning.  Om du ligger för uppstart berörs du inte av detta.

Betalar du via autogiro, går det automatiskt över till Göta Energi. Detta gäller även för dig som betalar med e-faktura eller e-postfaktura. Du som inte redan har autogiro kan enkelt ansöka om det på gotaenergi.se/autogiro.

Det står att jag ska få min första faktura i januari men jag har inte börjat få el från er?

Detta gäller för aktiva kunder. Om du ligger för uppstart så kan du bortse från denna information. Din första faktura landar månaden efter att din el börjat levereras av oss.

 

Jag fick ett meddelande från mitt nätbolag att jag har valt Göta Energi som elleverantör, men det har jag inte gjort.

Meddelandet du fick från ditt nätbolag är en generell text som går ut när du byter elleverantör. Eftersom SverigesEnergi går ihop med Göta Energi från den 1:a december innebär det här per automatik att du får Göta Energi som elleverantör och därför nås av den här informationen.

Du behåller samma avtal som du tecknade med SverigesEnergi och samma förmånliga villkor som tidigare, dvs alla villkor som du har idag gäller även efter första december såsom exempelvis månadsavgift och bindningstid. Ditt avtal går automatiskt över till Göta Energi den 1 december, utan att du behöver göra någonting.

 

Vilka är Göta Energi?

Precis som SverigesEnergi, är Göta Energi en uppstickare i elbranschen och allt fler har fått upp ögonen för företagets enkla och prisvärda elavtal de senaste åren. Göta Energi har levererat positiv energi till kunderna sedan 2004 och har flera gånger vunnit priser för branschens bästa kundservice – så du kan känna dig trygg med att du även i fortsättningen är i goda händer.

Hur kan jag hålla koll på elen?

Du har möjlighet att hålla koll på din elanvändning via Mina sidor på gotaenergi.se. Se ditt aktuella elpris, förläng ditt elavtal, få koll på hur mycket el du använt och mycket mer. Perfekt för dig som vill ha järnkoll oavsett tid på dygnet! Du kommer att få mer information om hur du tar del av Mina sidor, så fort ditt avtal har flyttats till Göta Energi.

Vad är Trippeltrygg?

Nu blir Trippelgarantin ännu tryggare! Från och med den 1 december 2018 ändras namnet på produkten till Trippeltrygg och samtidigt utökas den med ett extra skydd för dig som är pensionär eller sjukpensionär (fram tills du är 80 år). Ditt pris påverkas inte och du som kund behöver inte göra något för att ta del av denna förbättring. 

GDPR och Göta Energi

Göta Energi blir ny personuppgiftsansvarig får hanteringen av dina personuppgifter. Läs mer om Göta Energis integritetspolicy på gotaenergi.se/integritetspolicy.

OM GÖTA ENERGI
KONTAKT