GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Räkna ut ditt nya elpris!

Det är enkelt. Börja med att räkna ut ditt nya elpris, fyll i dina personuppgifter, välj tilläggstjänster och klicka på beställ.. Lika lätt som 1, 2, 3!

1. Räkna

(Avser elområde )

Postnumret hittades inte, kontrollera och försök igen eller kontakta vår kundtjänst.

Årlig förbrukning (kw/h)

Din månadskostnad

kr/mån

2. Granska

Du tecknar för en ungefärlig elförbrukning på 0 kWh

Kostnaden blir ca: 0 kr/mån, varav:

Pris kWh:0,00 öre
Månadsavgift *:0 kr

* Nätavgifter omfattas ej av detta avtal. Bindingstid 12 månader.

Läs mer

Right arrow

Du kommer att få din faktura månadsvis, och du kan välja att få din faktura med posten, som e-faktura eller via autogiro.

2. Granska

kWh-priset består av:
Vägt spotpris: öre/kwh
Elcertifikat: öre/kwh
Energiskatt: (Avser elområde ) öre/kwh
Moms (25%): 0 öre/kwh
Jämförpris
Förbrukning Kostnad
2000 kWh öre/kwh
5000 kWh öre/kwh
20000 kWh öre/kwh

Kontrollera följande fält:

PERSONUPPGIFTER

Fyll i ditt personnummer och välj "Hämta" för att fylla i dina personuppgifter automatiskt.

Personnumret hittades ej.

(info)

Anläggnings-ID hittar du på fakturan från din nuvarande elleverantör eller fakturan för ditt nätavtal. Den består av 18 siffror och börjar ofta med "735 999". Om du inte hittar anläggnings-ID kan du lämna en fullmakt åt oss att hämta informationen åt dig i syfte att teckna nytt eller byta från befintligt elavtal.

(info)

Om du är osäker på hur lång bindningstid eller uppsägningstid du har på ditt nuvarande elavtal kan du lämna fullmakt åt oss att hämta informationen åt dig i syfte att genomföra bytet av elleverantör.

Tilläggstjänster

Välj de tilläggstjänster som passar dina behov. Självklart kan du avsluta dina tilläggstjänster när som helst utan uppsägningstid.

Om du blir sjukskriven eller arbetslös kan du få ersättning motsvarande beloppet på din faktura. Dessutom ingår självriskskydd vid elrelaterade skador.

När det otänkbara händer hamnar saker ofta på sin spets. Helt plötsligt blir varje besparing viktig, och till och med den billigaste elfakturan en avgörande kostnad. Därför har vi i samarbete med AmTrust Nordic tagit fram denna försäkring, där du kan vara trygg med att lampan lyser oavsett vad som händer. 

Läs mer om Trippelgaranti Stäng

Teckna Bra Miljöval så bidrar du till att förbättra vår miljö!

När du tecknar Bra Miljöval är du garanterad el från förnybara energikällor som Sol-, Vind-, Vattenkraft och Biobränsle. Aldrig mer några fossila bränslen! Med en tjänst som är märkt av Naturskyddsföreningen vet du också att den är att lita på, samtidigt som du med ditt val av förnybart sätter press på elproducenterna att ställa om till hållbar energi. En vinst för alla! 

Läs mer om Bra Miljöval Stäng

VinterTrygg ger dig det bästa av två världar. Du har det rörliga prisets fördelar när elpriset är lågt med möjligheten att låsa ditt elpris under den period då priset riskerar att bli högt.

För den här tjänsten har vi tagit hjälp av våra experter. Flera gånger om året får du information om den senaste utvecklingen av energimarknaden, tillsammans med prognoser om vad som kan påverka framåt. Du får också ett erbjudande om att låsa ditt elpris under en förutbestämd period (oftast vintermånaderna). Självklart väljer du själv om du vill låsa eller inte!

Läs mer om Vintertrygg Stäng