GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Räkna ut ditt nya elpris!

Vi gör det enkelt. Du betalar inköpspris för elen och en låg, fast månadsavgift baserad på din årsförbrukning. Det är inte mer komplicerat än så.

El från
135 kr/mån

Räknat på 2 000 kWh/år
(elomr. 3)

SverigesEnergi - en del av Hafslund

SverigesEnergi är en del av Hafslund Marked AS och tillhör en av Nordens största energibolag. Med lång erfarenhet av energibranschen kan vi på SverigesEnergi erbjuda ett storbolags trygghet och samtidigt agera flexibelt och kundcentrerat.

Vi strävar varje dag efter att ge våra kunder de mest effektiva energilösningarna och samtidigt leda omställningen till en mer hållbar energianvändning.

Mer om oss

Förändringar kring Energiskatten från 1 januari 2018

Riksdagen har beslutat att skattskyldigheten för energiskatt på el ska flyttas från elhandelsföretagen till elnätsföretagen från den 1 januari 2018.

Läs mer

Rörligt pris har visat sig vara billigast i längden. Hos SverigesEnergi betalar du samma pris per kilowattimme som vi köper in för, utan påslag. El till Inköpspris - helt enkelt.

Mer om El till Inköpspris

Tilläggstjänsten Bra Miljöval är en märkning i samarbete med Naturskyddsföreningen och Sveriges enda miljömärkning på el. Den garanterar att du får el från förnybara källor.

Läs mer om våra tilläggstjänster

Med vår tilläggstjänst Trippelgaranti kan du få ersättning motsvarande din elfaktura vid inkomstbortfall och elskador i hemmet. Så att du kan vara trygg i att lampan alltid lyser.

Mer om tilläggstjänster