GAMMAL WEBBLÄSARE

Du har en för gammal webbläsare för att se denna site.

Uppdatera din webbläsare

Flexibla ellösningar för företag

Vad är viktigast för din verksamhet - att ha koll på kostnaderna på sikt, eller att pressa priserna? Kanske är det något mittemellan?

Vi hjälper dig att hitta det elavtal som passar dig och ditt företag bäst!

Bli kund

SverigesEnergi - en del av Hafslund

SverigesEnergi är en del av Hafslund Marked AS och tillhör en av Nordens största energibolag. Med lång erfarenhet av energibranschen kan vi på SverigesEnergi erbjuda ett storbolags trygghet och samtidigt agera flexibelt och kundcentrerat.

Vi strävar varje dag efter att ge våra kunder de mest effektiva energilösningarna och samtidigt leda omställningen till en mer hållbar energianvändning.

Mer om oss

Förändringar kring Energiskatten från 1 januari 2018

Riksdagen har beslutat att skattskyldigheten för energiskatt på el ska flyttas från elhandelsföretagen till elnätsföretagen från den 1 januari 2018.

Läs mer

Med möjligheten till både rörligt och fast pris kan ni enkelt säkra det bästa priset för er el.

Läs mer

Med Vintersäkring får ditt företag fast pris under vintern och rörligt resten av året. Det bästa av två världar - helt enkelt.

Läs mer

Välj tillägget Vattenkraft så får ni el från 100 procent förnyelsebara energikällor vilket är viktigt både ur miljö- och CSR-aspekt.

Läs mer

Elprognosen från sverigesenergi

Vilka faktorer påverkar egentligen elpriset mest just nu? I Elprognosen går vi igenom den senaste utvecklingen på elmarknaden och vad vi förväntar oss framöver. Här finner du också artiklar om spaningar, energipolitik och innovation.

Läs elprognosen här